Køb af virksomhed

Køb af virksomhed

Vil du købe et rejsebureau og blive aktør i en spændende og inspirerende rejseverden? Eller ønsker din virksomhed at styrke jeres markedsposition og er på udkig efter potentielle opkøbsmuligheder? Så kan Travelbiz hjælpe dig. Igennem vores store netværk og branchekendskab har vi fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i branchen. Vi er i stand til at matche de rigtige aktører og rådgiver gerne om købsprocessen.

Vi skaber kontakten og faciliterer processen
At købe en virksomhed, er altid forbundet med en vis risiko. For at sikre købers investering, er det vigtigt, at få afdækket de mulige risici bedst muligt. Det er ligeledes vigtigt at få kortlagt de muligheder, der er ved en overtagelse af virksomheden. Ønsker du, eller din virksomhed, at foretage strategiske opkøb, kan vi hjælpe med de indledende analyser og identificere potentielle opkøbsemner. Har du selv fået øje på en konkret virksomhed, skaber vi kontakten til ejeren og rådgiver om købsprocessen. Vi faciliterer gerne købsprocessen og rådgiver om mulige transaktions- og finansieringsmodeller. Vi indgår altid i et tæt samarbejde med advokat og revisor og sikrer et behageligt og konstruktivt forhandlingsklima.

Kommerciel due diligence
Som en del af købsprocessen gennemfører vi en dybdegående kommerciel due diligence af opkøbsemnet. Analysen omfatter markeds- og konkurencesituationen, produkter, kundegrundlag, leverandørforhold, organisationen og arbejdsprocesser. Vi kigger på ledelsens og medarbejdernes kompetencer, og kortlægger indtjening på de forskellige markeder og produkter. Vi deltager gerne i hele købsprocessen, lige fra de indledende forhandlinger, til udarbejdelse af aktieoverdragelsesaftale og Closing.

Er du på udkig efter potentielle opkøbsemner i rejsebranchen, kan du blive oprettet i vores anonyme emnebank i RejsebureauBørsen. Du kan læse mere om RejsebureauBørsen ved at klikke her: RejsebureauBørsen

Du er meget velkommen til at kontakte os på e-mail: ra@travelbiz.dk
eller telefon +45 31 13 95 15.