Om Travelbiz

Travelbiz er en uafhængig konsulentvirksomhed med fokus på rådgivning inden for corporate finance, management rådgivning og virksomhedsoverdragelser.  Vi er specialiseret i rejsebranchen og har tunge ledelse- og bestyrelseskompetencer, samt stor erfaring med virksomhedshandler inden for rejsebranchen. Vi har en professionel, analytisk og faglig tilgang til opgaverne og vi giver dig en ærlig og konstruktiv sparring. Vi har et solidt og bredt netværk i rejsebranchen i Danmark, såvel som i udlandet, og vi har en stærk strategisk og markedsmæssig indsigt i rejsebranchen og oplevelsesøkonomi. 

Travelbiz er stiftet og ejet af René Andersen, tidligere adm. direktør for MarcoPolo og MyPlanet i Skandinavien. René Andersen har været i rejsebranchen i mere end 25 år, senest som President & CEO for Quark Expeditions Inc. i Toronto, Canada. Quark Expeditions er verdens største operatør af Polar krydstogter til Antarktis, Svalbard, Grønland, arktisk Canada og Nordpolen.

René Andersen har en baggrund som adm. direktør i rejsebureauerne Hannibal Tours A/S og Marco Polo Tours A/S.
Som en del af ejerkredsen, deltog han i 2007 ligeledes i salget af den fusionerede virksomhed, Hannibal & Marco Polo, til engelske TUI Travel PLC.

I 2007 overtog René Andersen ledelsen af MyPlanet og MarcoPolo , ejet af den verdensomspændende rejsekoncern TUI Travel PLC. René Andersen har gennem en årrække siddet i bestyrelsen for TUI Travel Activity Sector, med en portefølje af mere end 80 rejsebureauer, spredt ud over hele kloden. Gennem sit arbejde i en stor international rejsekoncern og bestyrelse, har han deltaget i adskellige virksomhedshandler inden for den globale rejsebranche, og har derved opnået stor indsigt og erfaring i ledelse, bestyrelsesarbejde og virksomhedsoverdragelser. René Andersen repræsenterede fra 2007-2009 Dansk Rejsebureauforening i Pakkerejseankenævnet.