top of page

Forretnings-udvikling

I Travelbiz har vi gennem årene opbygget en betydelig forretningsforståelse og indsigt i rejsebureauernes mange muligheder og udfordringer. Verden er i konstant forandring og det er altafgørende for virksomhedens succes, at ledelsen har en klar strategi og sikrer, at strategien implementeres og omsættes til konkrete handlinger.

Har du styr på virksomhedens fundamentale værdiskabelse? Er din forretningsmodel også konkurencedygtig i fremtiden rejsemarked? Har du en skarpt formuleret strategi med klare mål og eksekveringsplaner? Hvordan vil rejsemarkedet udvikle sig i de kommende år? Hvordan skal din produktportefølje sammensættes i fremtiden? Hvilke produkter er bæredygtige og hvor tjener du pengene? Udnytter du dine markedsføringskroner optimalt? Har du de rette kompetencer i organisationen til at løse fremtidens udfordringer? Kan virksomhedens processer og workflow optimeres?

Rejsemarkedet er i konstant forandring og traditionelle forretningsmodeller bliver udfordret. Kriser kommer og går og mange ledere og rejsebureauejere oplever, at de drukner i de daglige driftsopgaver og får måske ikke forholdt sig til de store linjer og hvordan forretningens eksistensgrundlag sikres på de lange bane.

I Travelbiz kan vi give dig en konstruktiv sparring og hjælpe dig på vej med at udvikle forretningen, så kontakt os på telefon 31 13 95 15 for en uforpligtigende snak om hvordan vi sammen styrker værdiskabelsen i din virksomhed.

bottom of page