top of page
image-1.jpg

Hvorfor 
              Travelbiz?

Travelbiz er en uafhængig konsulentvirksomhed med fokus på rådgivning inden for forretningsudvikling, management rådgivning, Corporate Finance og virksomhedsoverdragelser i rejsebranchen.

Travelbiz er stiftet og ejet af René Andersen, tidligere adm. direktør for MarcoPolo og MyPlanet i Skandinavien. Jeg har 30 års erfaring i rejsebranchen, blandt andet som President & CEO for Quark Expeditions Inc. i Toronto, Canada.

Quark Expeditions er verdens største operatør af Polar krydstogter til Antarktis, Svalbard, Grønland, arktisk Canada og Nordpolen. Jeg har også repræsenteret Dansk Rejsebureauforening i Pakkerejseankenævnet.

René_Andersen_pix..jpg

Jeg er specialiseret i rådgivning til rejsebranchen og har mange års ledelse- og bestyrelseserfaring inden for rejsebranchen og oplevelsesøkonomien. Siden 2010 har jeg været rådgiver på en lang række små og store virksomhedshandler i den danske rejsebranche. Jeg har rådgivet om opstart af nye rejseselskaber og arbejdet tæt sammen med kapitalfonde og investorer. Ud over opgaverne i Travelbiz arbejder jeg også som management konsulent i konsulenthuset Indkom, hvor vi rådgiver små- og mellemstore virksomheder om forretningsudvikling. 

 

Jeg har en professionel, analytisk og faglig tilgang til opgaverne og giver dig en ærlig og konstruktiv sparring. Jeg har et solidt og bredt netværk i rejsebranchen i Danmark, såvel som i udlandet, og har en stærk strategisk og markedsmæssig indsigt i rejsebranchen.  

Jeg har gennem en årrække siddet i bestyrelsen for TUI Travel Activity Sector, med en portefølje af mere end 80 rejsebureauer, spredt ud over hele kloden. Gennem mit arbejde i en stor international rejsekoncern og bestyrelse, har jeg deltaget i utallige virksomhedshandler inden for den globale rejsebranche, og har derved opnået stor indsigt og erfaring i ledelse, bestyrelsesarbejde og virksomhedsoverdragelser. Jeg har i dag bl.a. bestyrelsesarbejde i Aclass A/S som driver Afrika-Safari, Asia Tours og Lama Tours.

 

bottom of page